En tanke...

Jag tycker inte jag är mindre värld eller så...
När man spanar runt på killar som ser bra ut och vore något, så kommer ibland tanken upp...  "nje han vill nog inte ha mig, har ju påse´n"
Men vet man ju inte, men är just det, att man ska ta reda på det, och då måste man ju våga.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Om en kille väljer bort dig pga av påsen så har han visat vilken ytlig typ han är och kanske ändå inte är så intressant för dig längre.Tyvärr finns det en del sådana. Men vet du? Som tur är så finns det väldigt många killar som inte bryr sig om påsen..tro mig, jag vet:)

Lycka till!

/Jeanette

2008-10-12 @ 09:40:25
Postat av: Nilla

Tack Janette :D

Tänker så jag med, försöker iaf. Men det är det att man själv ska våga och känna att det är okej att ta kontakt med killar utan att känna att man kanske blir bränd. Men är väl samma sak som att man är rädd för att få ett "nej" för någonting övrigt/annars. Modet får växa med tiden. Men klart, man gallarar ju redan i början ;P

2008-10-12 @ 09:58:44
URL: http://nillano.blogg.se/
Postat av: virrhuvet

Tack för kommentaren påå min blogg, jag gillar din blogg med.

Jag förstår vad du menar. Jag själv har dock nog kanske vart alldeles för orädd. Jag tänker så där att om inte påsen accepteras då är det inget att ta hem. Jag separerade från pappan till mina barn och blev ihop e en ny innan op. Efter op märkte jag att den nya killen inte va något för mig, jag gjorde slut och året som var efter var jag mycket ute på krogen.

Om man får nämna det som tjej, vilket jag egentligen struntar i så hade jag några one night stands(tycker dock det ordet känns töntigt)innan jag fann den nuvarande.

Det knepiga var att ingen av dem nekade mig, antingen var det rätt killar jag föll för eller så hade jag bara tur.

Iallafall var det uppåt tio stycken, säkert fler, och jag ljuger inte. Kanske låter slampigt, men varför ska inte tjejer kunna va med flera medan killar kan det utan att bli kallad nåt.

Iallafall, jag vet inte om det hjälper nåt med det jag skrivit men stå på dig å våga ta chansen.

Kram och kärlek:)

2008-10-12 @ 17:41:45
URL: http://virrhuvet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0