Mixer

Tar tillbaka allt jag trott om att man kan mixa saker
(för oss som är försiktiga med vad det kan innebära att äta visa saker)
Försökte mixa en burk majs idag, föra att ha i maten. Men gick dess värre inge vidare... tyckte jag iaf. Så jag slängde det.
Man får väl helt enkelt testa var grej för sig innan man vet...

Kommentarer
Postat av: virrhuvet

Ja, du har så rätt så, ta två flugor i en smäll liksom;)

Haha jo det va jag som va me där i revyn:)

Mixat majs har jag aldrig provat... fast det verkar inte va nån höjdare;)

Stora kramar

Kram och kärlek:)

2008-09-21 @ 23:38:38
URL: http://virrhuvet.blogg.se/
Postat av: Madde (maddepladder)

Njae mixad majs låter inte som nån höjdare tycker inte jag heller! =) Jag åt ju Chili con carne för ett tag sedan och funderade på hur det skulle funka för min mage och du skrev du att man kunde ju testa att mixa bönorna. Det jag tänkte på just då när jag skrev om det skulle funka med min mage va att jag hade flöde just då och vad jag har förstått så är ju bönor också så att det kan "sätta sprutt" på magen.



Sedan är ju konsistensen och smaken viktig när det gäller olika mat. Paprika och lök är sådant som det kan va värt att mixa för att ha i matlagning just för att det ger så mycket smak till det man ska göra så är det en maträtt som det "ska" va paprika i så kan det u va värt att testa att mixa paprikan istället för att utesluta den ur maträtten. Bönor tycker jag egentligen inte har så mycket smak i till exempel chili con carne utan det är mest att det är en extra bestondsdel i maten, en annan form av tuggmotstånd mot den övriga grytan, som gör att det är gott i maten. Mixar man dom faller hela "poängen" med dom i maträtten bort. Tycker jag. =)



Men du har helt rätt, det är bara att testa sig fram. Va försiktig i början bara, det tar längre än man tror för magen att stabilisera sig efter en operation och innan den gjort det är man extra känslig för stopp i stomin. Och testa bara en sak i taget så du vet VAD det beror på om du får stopp så du vet att du ska fortsätta va EXTRA försiktig med just den saken sen.

2008-09-25 @ 23:34:39
URL: http://maddepladder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0